Mbox, Medvoška cesta 3, 1215 Medvode, tel: 070 840 614
Seznam želja (0)
Računalniški servis v Ljubljani z okolico
Mbox, AM Pro d.o.o. je specializirno podjetje za popravilo namiznih in prenosnih računalnikov za fizične osebe ter podjetja.

Enostavno in hitro rešite težave ter se predčasno zavarujte pred okvaro in izgubo podatkov na vašem računalniku. Svojim strankam nudimo celostno storitev od nakupa do servisa računalniške opreme.

Preverite naše storitve ter se prepričajte zakaj ljudje raje izberejo nas in ostajajo z nami!

Pokličite nas 070 840 614 ali pošljite e-mail prodaja@mbox.si
MENJAVA LCD/LED ZASLONA NA PRENOSNEM RAČUNALNIKU

Zaslone in tipkovnice za vaš prenosnik vam lahko hitro in ugodno zamenjamo. Nudimo vam LCD/LED zaslona za prenosnike HP, Apple, Lenovo, Lenovo, Asus, MacBook, Toshiba, Acer, Samsung, Sony, Dell.


DOMAČA IN SLUŽBENA OMREŽJA TER INTERNET - LAN, WLAN, VPN, WI-FI

Na podlagi večletnih izkušenj nudimo strankam strokovno vzpostavitev računalniškega omrežja, ki vam nudi povezavo oddaljenih z lokalnim računalniškim omrežjem ter oddaljeni dostop do računalnikov preko interneta.

Poskrbimo za najvišjo varnost brezžičnega omrežja WI-FI/WLAN in tako preprečimo nepooblaščen dostop do vaših osebnih podatkov.


NAMESTITEV IN KONFIGURACIJA OPERACIJSKEGA SISTEMA

V našem računalniškem servisu oskrbimo za osnovo vašega računalnika. Namestimo vam operacijski sistem (Windows, Linux, Apple Mac OS in druge sisteme) in dodamo gonilnike za nemoteno delovanje računalnika.

Po dogovoru pa lahko pridemo tudi na dom ali v podjetje, kjer vam priklopimo računalnik in ga povežemo z internetom.

Po želji vam lahko tudi namestimo zaščito, s katero se predhodno zaščitite pred virusi in vam namestimo dostop do domače ali službene e-pošte (Microsoft Outlook,...), certifikate in program za uporabo spletne banke in druge programe po želji.
REŠEVANJE PODATKOV NA VAŠEM TRDEM DISKU

Se bojite, da ste zaradi poškodbe računalnika ali trdega diska za vedno izgubili pomembne datoteke, foto in video vsebine ali druge dragocene podatke?

Ne skrbite, zaradi svojih večletnih izkušenj z reševanjem podatkov na trdih diskih, vam lahko zagotovimo, da vam jih bomo vrnili.


ODSTRANJEVANJE VIRUSOV

Ali vaš računalnik deluje počasi in nezanesljivo? Če pogosto uporabljate internet in prejemate veliko e-pošte, obstaja precejšnja možnost, da se bo vaš računalnik okužil z nezaželeno računalniško kodo. V našem računalniškem servisu bomo z vašega računalnika odstranili vse viruse, malware, spyware, adware in drugo navlako.

Po potrebi bomo nadgradili ali namestili vašo protivirusno zaščito. Ali vaš računalnik uporabljajo tudi vaše otroci? Nudimo namestitev starševskega nadzora nad uporabo računalnika in interneta. Ta bo zagotovil omejene možnosti dostopa do aplikacij in spreminjanja sistemskih nastavitev ter otrokom onemogočil dostop do neprimernih vsebin na internetu.


zapri Na spletnih straneh Mbox.si uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.